Update met een spark.

Begin dit jaar hebben we versie 7.10 van onze software gelanceerd. Bij iedere update voegen we een spark toe – een term die we gebruiken voor innovaties binnen onze dienstverlening. Deze keer is dat het Candidate Benefit Statement. Naast dat we al jaren organisaties helpen bij het behouden van medewerkers door ze op de hoogte te brengen van hun persoonlijke reward pakket. Zijn we met het Candidate Benefit Statement de weg ingeslagen van het aantrekken en overtuigen van talent.

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het van belang om onderscheidend over te komen bij potentiële medewerkers. Daarin is het van belang om een aanbod snel uit te kunnen brengen. Maar denk daarbij ook aan duidelijkheid richting de kandidaat. Zo moet informatie rondom het contract, persoonlijke arbeidsvoorwaarden of regelingen en de core values van de organisatie makkelijk te vinden zijn.

Met het Candidate Benefit Statement, kortweg CBS, bieden we HR professionals de mogelijkheid om binnen no time een aanbod te genereren voor een potentiële medewerker. Het aanbod kan allerlei elementen bevatten zoals persoonlijke regelingen, afspraken, arbeidsvoorwaarden en core values van de organisatie om een kandidaat te overtuigen. Het aanbod wordt daarin ook in jullie gewenste huisstijl opgeleverd zodat het ook bijdraagt aan je employer branding.

Het CBS kan met behulp van een paar invulvelden eenvoudig gegenereerd worden. Hier voorkom je niet alleen invoerfouten mee, maar zorg je dat iedereen altijd in hetzelfde template werkt en herhalende werkzaamheden geminimaliseerd worden. Met een korte doorloopperiode kunnen we snel schakelen en het CBS in korte tijd live brengen. Zo kun je direct aan de slag met het opstellen van aanbiedingen en kandidaten overtuigen.

Wil je meer weten over het CBS en de mogelijkheden daarvan? Bekijk dan deze pagina!

Candidate Benefit Statement