2023 in features

Zoals je van ons mag verwachten zijn we constant bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. We laten je graag zien waar we in 2023 zelf erg tevreden over waren.

Management van rollen en toestemmingen

Het was altijd al mogelijk om verschillende gebruikers verschillende rollen en toestemmingen te geven. Vanaf versie 7.15 is een grote stap gezet om het management hiervan voor jou als gebruiker te vereenvoudigen. Wanneer je gebruikers bepaalde extra rechten wil geven voor het aanpassen van content kan je vanaf nu zelf deze rechten toekennen en intrekken waar dat voorheen altijd met tussenkomst van een van de consultants gebeurde. Ook kan je hier de audit logs vinden waarin wijzigingen bijgehouden worden.

Een mogelijkheid die tevens uitgebreid is is het inloggen als een van de Inspire gebruikers. Dit kan bijzonder handig van pas komen wanneer je de gegevens (of keuzes) van een werknemer wil controleren op juistheden of wil bijstaan met support.

Verbindingen

De laatste grote stappen zijn niet aan de oppervlakte zichtbaar, maar wel zeer belangrijk voor de werking en de verbinding met onze klanten. We hebben de Snowflake datasource integration ingericht en de Raet File API is gerealiseerd.

Grafiektypes

Met verschillende soorten nieuwe grafieken is het vanaf vesie 7.17 nog makkelijker om jouw data inzichtelijk te maken. Want zeg nou zelf, wie maakt er niet graag mooie dingen?

Verschillende soorten grafieken

Getimede acties

Een veel gevraagde functionaliteit wordt steeds verder uitgebouwd. Het timen van acties binnen de applicatie. De functie waarbij zowel imports als exports op gezette tijden en zonder tussenkomst van een persoon gedaan kunnen worden wordt al de meerdere klanten gebruikt.

Vanaf versie 7.16 is het ook mogelijk om berekeningen op vooraf ingestelde tijden uit te voeren. Op deze manier kan iedereen altijd over de meest actuele gegevens uit de applicatie