Gebruiker toevoegen

Dashboard op manage.proxsys.net

Het toegangsbeheer regel je, als administrator, via het self-serviceportaal https://manage.proxsys.net

Het dashboard geeft toegang tot drie overzichten.

1. Klik op Gebruikers om nieuwe gebruikers aan te maken.
  2. Klik op de knop “Aanmaken”
  3. Via de check-box “Beheerder” kun je het type gebruiker bepalen. Een beheerder heeft ook toegang tot het self-service portaal.
  4. Vul alle gegevens van de gebruiker in. Let op dat je een geldig e-mail adres invoert. Naar dit adres worden de aanmeldgegevens en de multifactor authenticatie mails verstuurd.