Data ingelezen, maar nog oude resultaten

Zodra er een nieuwe dataset ingelezen is in imagine is deze niet automatisch aan de variant gekoppeld die je wilt doorrekenen. Doe dit als volgt:

1. Klik in imagine rechtermuisknop op de variant die je wilt doorrekenen.
  2. Kies ‘Variant wijzigen’
  3. Selecteer bij ‘Gebruik data uit:’ onder ‘Data instellingen’ de nieuw geimporteerde variant.
  4. Na op OK geklikt te hebben en de variant opnieuw doorgerekend te hebben, zul je de nieuwe resultaten zien.