Data import uitvoeren

Bij oplevering van imagine is ook het bestand voor de import van de personeelsgegevens opgeleverd. Dit is een *.sit-bestand. In dit bestand zijn alle koppelingen, dit is hoe de brongegevens in imagine opgenomen moeten worden, beschreven.

Je kunt vanuit de startpagina van imagine naar de importtool, mbv ‘Import’. Of vanuit Geavanceerd naar Applicaties > Connector in het menu.

Vanuit startpagina naar Import

Na openen van de importtool kies je in het menu van de importtool Bestand > Openen. Daar kun je het *.sit-bestand selecteren en worden de voorgedefinieerde koppelingen ingelezen.

Het is van belang dat het format van de brongegevens overeenkomt met eerdere imports. Zitten er afwijkingen in kolomnamen, dan zal de import van deze velden niet goed gaan.

Voor het aanpassen van een import word je verwezen naar de Gebruikershandleiding.