Bestelling plaatsen / Keuze indienen lukt niet

Hier kunnen meerdere oorzaken zijn.

• De aanvraag is nog niet volledig ingevuld.

> Check of alle velden voor de aanvraag ingevuld zijn.

• De aanvraag is foutief ingevuld.

> Dit is te zien aan foutmeldingen of waarschuwingen in het scherm.

• Geen van voorgaande.

> Lever een printscreen van de ingevulde aanvraag aan je accountmanager aan. Samen met een logbestand van de dag waarop de werknemer de aanvraag wilde indienen. Het log bestand is te vinden in het Beheerdersmenu onder ‘Technisch beheer’. Klik op ‘Start download’ en vervolgens op ‘klaar’ van het bestand met de betreffende datum. Stuur dat tekstbestand naar je accountmanager.