Uit de gedachte om nog meer “employee engagement” mogelijk te maken, is er een integratie van het Reward Communicatie platform van Pointlogic HR met het benefits platform van Corporate Benefits mogelijk gemaakt.

Door deze oplossingen gecombineerd aan te bieden krijgen de gebruikers van het inspire Reward communicatie portal nu ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de uitgebreide voordelen die Benefits at Work in zich heeft. Namelijk substantiële collectieve inkoopkortingen bij gerenommeerde aanbieders.

Deze stap is een logische stap in de strategie van beide bedrijven. Pointlogic HR wil medewerkers met haar Reward Communicatie platform helpen beter hun beloning te begrijpen en af te stemmen op zijn of haar persoonlijke situatie. Het aanbieden van Benefits at Work geeft een medewerker nog meer keuze vrijheid en is een uitbreiding van de arbeidsvoorwaarden.

Voor Corporate Benefits geldt dat zij zich ten doelen hebben gesteld om zoveel mogelijk werknemers bij bedrijven van groot of klein te laten genieten van exclusieve personeelskortingen.

Beide bedrijven zijn reeds al succesvol actief op zowel de Nederlandse als de Belgische markt.

Bas Ossewaarde, Group Director Pointlogic HR: “De Benefits at work oplossing past prima in onze filosofie dat wij medewerkers meer willen waarderen en laten zien hoe ze gewaardeerd worden. Daar is inspire ook voor ontworpen en is Benefts at Work een zeer welkome aanvulling.”

Len Goossens, General Manager Corporate Benefits: “Gedreven vanuit vragen uit de markt zijn onze oplossingen bij elkaar gekomen. inspire en Benefits at Work passen op zeer natuurlijke wijze bij elkaar.”

Voor meer informatie  www.pointlogichr.nl of www.corporate-benefits.nl

Hasselt/Rotterdam, 3 maart 2020