Brussel, 30 augustus 2019

Organisaties volledige controle over en inzicht geven in hun loonkosten, vandaag maar vooral ook in de toekomst. Daar hebben Partena Business Solutions (onderdeel van Partena Professional) en Pointlogic HR vandaag een structurele samenwerkingsovereenkomst voor getekend. Voortaan kan Partena Business Solutions haar klanten nog beter ondersteunen bij het inzichtelijk maken van de effecten van geplande wijzigingen in het verloningspakket, de samenstelling van de populatie of andere gewenste scenario’s. Dit past uitstekend in de vernieuwende en innovatieve rol die Partena Professional al heeft in België.

Bernard Hullaert: “Het portofolio van Pointlogic HR is een welkome aanvulling op onze bestaande dienstverlening en zal onze klanten helpen nog beter inzicht te krijgen in de toekomstige ontwikkelingen rondom loonkosten. ”

Eugenie Nijhuis: “De structurele samenwerking met Partena Professional bevestigt nogmaals dat onze dienstverlening en oplossingen ook prima aanslaan in België. Na een gevestigde marktleiderspositie in Nederland zijn we goed op weg om dit te evenaren in België.”

Pointlogic HR helpt organisaties de optimale balans te vinden tussen werkgevers kosten en werknemers opbrengsten. Door middel van data-gedreven softwareoplossingen worden deze werelden bij elkaar gebracht. Verbindend belonen is onze passie. (www.pointlogichr.be)

Partena Professional is een dienstverlener die organisaties ondersteunt met haar HR-expertise.  Met dezelfde passie en ambitie die ondernemers hebben, verleent Partena Professional hen het juiste advies over onder andere loonbescherming, HR-groeiplannen en het efficiënt beheer van lonen. (www.partena-professional.be)

Bernard Hullaert

Het portofolio van Pointlogic HR is een welkome aanvulling op onze bestaande dienstverlening en zal onze klanten helpen nog beter inzicht te krijgen in de toekomstige ontwikkelingen rondom loonkosten.

Bernard Hullaert, Partena Professional