Zin om met een enthousiast team van Reward professionals middelgrote en grote bedrijven verder te helpen met hun Reward Strategie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Organisaties krijgen met onze oplossing beter grip op de kosten van Reward, medewerkers van organisaties hebben door onze oplossing goed zicht op de totale waardering door de werkgever. We mogen voor toonaangevende opdrachtgevers werken en hebben voor hen echte impact.

Wij als team helpen ze daarbij met advies, inrichting, ondersteuning en geavanceerde Cloud based oplossingen. Karakteristieken van ons team zijn open, flexibel, taakgericht, verantwoordelijk, ”Work hard, play hard”.

Consultant?

Ben jij een enthousiaste leergierige teamspeler op HBO/WO-denkniveau met goed cijfermatig inzicht en uitstekende communicatieve vaardigheden dan hebben we jou veel uitdagingen en plezier te bieden.

We gaan er vanuit dat Reward en HR voor jou weinig geheimen kent en je daardoor in staat bent om onze klanten ook goed te kunnen ondersteunen.

Developer?

Als development team bieden wij onze consultants een platform om klant specifieke problemen op te lossen. We werken nu met Azure DevOps (formally known as VSTS), Visual studio, Visual Studio Code en bouwen in C# en typescript en gebruiken Nunit, WPF, Asp.net en Angular. Wij kennen geen rigide planning en kijken continue waar we ons proces kunnen verbeteren.

Ben jij iemand met passie voor software development, analystisch vermogen en heb je zin om in een hecht en dynamisch team te werken? Dan kunnen we jou veel uitdaging en plezier bieden bij het bouwen van mooie tools.

Wij geven je uiteraard alle mogelijkheden en middelen om je daarin verder te ontwikkelen. Gelijk een afspraak? Mail Ossewaarde@pointlogic.nl of vul het formulier hiernaast in. Let’s connect!

LET’S CONNECT.