Pointlogic HR

Pointlogic HR is onderdeel van SD Worxeen toonaangevende Europese aanbieder van payroll- en hr-diensten, en via onze kantoren verdeeld over 10 landen, in Europa en Mauritius, bereiken we de hele wereld. Ons doel is  om oplossingen voor medewerkers  tot leven te brengen zodat alle bedrijven, groot of klein, alles uit humanresources kunnen halen, en zowel het bedrijf als zijn medewerkers ervan kunnen profiteren. Onze oplossingen voor mensen overspannen  de volledige employee life cycle, van de uitbetalingen van lonen tot het aantrekken, belonen en ontwikkelen van talent. 

Ons multidisciplinaire team zorgt ervoor dat organisaties hun medewerkers de best mogelijke Reward-ervaring kunnen bieden. Wij helpen onze klanten bij het kwantificeren van een Reward beleid, ondersteund met oplossingen voor Reward Communicatie.  

Voor het uitbouwen zoeken wij een ervaren developer die ons helpt de tools te bouwen waarmee wij ‘Reward & HR’ oplossen! 

Developer met een spark

Met een klein en dynamisch team werken we met de nieuwste technologie aan verdere uitbreiding van ons cloud platform. Help jij mee om onze ambities waar te maken en breng jij de extra spark waar we naar op zoek zijn?

Organisaties krijgen met onze oplossing beter grip op de kosten van Reward, medewerkers van organisaties hebben goed zicht op hun totale waardering en kunnen hun eigen pakket samenstellen. We mogen voor toonaangevende (internationale) opdrachtgevers werken en hebben voor hen echte impact. Een kwart van de Nederlandse beroepsbevolking wordt met onze software doorgerekend!

Ons cloud platform is de basis van onze diensten. Wij zijn onze suite om te vormen naar een volledige cloud oplossing verder uit te breiden en integraties met andere systemen mogelijk te maken. We werken nu met Azure DevOps, Visual Studio, Visual Studio Code en bouwen in C# en typescript en gebruiken Asp.net (.Net Core) en Angular. 

Ben jij iemand met passie voor software development, analytisch vermogen en heb je zin om in een hecht en dynamisch team te werken en echt jouw stempel te drukken op onze producten? Een spark toe te voegen, om voorop te blijven lopen, het wat leuker te maken, mooier, meer innovatief en meer Pointlogic? Dan kunnen we jou veel uitdaging en plezier bieden bij het bouwen van mooie tools.

Uiteraard bieden we volop kansen om jezelf door te ontwikkelen en goede arbeidsvoorwaarden. Heb je vragen of wil je meer details weten? Wij komen graag met jou in contact en vertellen je graag meer! Gebruik de button op deze pagina om in contact met ons te komen.