Wie we zijn?

Pointlogic HR is een slimme, innovatieve organisatie op het gebied van HR. Met onze eigen ontwikkelde software helpen wij aan de ene kant organisaties met het krijgen van inzicht in de loonkosten. Daarnaast helpen we organisaties om medewerkers inzicht te laten krijgen in hun eigen arbeidsvoorwaardenpakket.  

Pointlogic HR is een kleine flexibele organisatie die onderdeel is van SD Worx, een toonaangevende Europese aanbieder van payroll- en HR-diensten. Waar onze klanten zich nu voornamelijk in Nederland en België bevinden, zal de komende periode veel energie worden gestoken in de uitbreiding naar andere landen.   

Wat je gaat doen?

Met een klein en dynamisch team werken we met de nieuwste technologie aan verdere uitbreiding van ons cloud platform. Help jij mee om onze ambities waar te maken en breng jij de extra spark waar we naar op zoek zijn?

Organisaties krijgen met onze oplossing beter grip op de kosten van Reward. Daarnaast hebben medewerkers van organisaties goed zicht op hun totale waardering en kunnen zij hun eigen pakket samenstellen. We mogen voor toonaangevende (internationale) opdrachtgevers werken en maken voor hen echte impact. Een kwart van de Nederlandse beroepsbevolking wordt met onze software doorgerekend!

Ons cloud platform is de basis van onze diensten. Wij zijn onze suite om te vormen naar een volledige cloud oplossing verder uit te breiden en integraties met andere systemen mogelijk te maken. We werken nu met Azure DevOps, Visual Studio, Visual Studio Code en bouwen in C# en typescript en gebruiken Asp.net (.Net Core) en Angular. 

Wat we vragen?

We zoeken iemand die vol enthousiasme voor Pointlogic HR kiest. Ben jij iemand met passie voor software development, analytisch vermogen en heb je zin om in een hecht en dynamisch team te werken en echt jouw stempel te drukken op onze producten? Een spark toe te voegen, om voorop te blijven lopen, het wat leuker te maken, mooier, meer innovatief en meer Pointlogic? Dan kunnen we jou veel uitdaging en plezier bieden bij het bouwen van mooie tools.

Wat we bieden?

Je krijgt een goed salaris dat past bij je ervaring. Je hebt recht op 25 vakantiedagen. De pensioenregeling is goed geregeld inclusief aanvullende verzekeringen. Goede prestaties worden beloond via een bonussysteem. Daarnaast zijn er nog allerlei andere aanvullende regelingen.  

De invulling van je werktijd is flexibel! Natuurlijk verwachten we aanwezigheid op bepaalde momenten, maar verder kun je je eigen werktijden bepalen. Net wat je het beste uitkomt in relatie tot je prive leven.  

Spreekt het je aan om in een hecht team te werken waarin je veel kunt leren? En zoek je veel flexibiliteit en ruimte voor fun? Dan komen we graag met je in contact.