Wie we zijn.

Slimme, innovatieve oplossingen creëren om bedrijven betere beslissingen te laten nemen. Met die missie is Pointlogic in 1992 gestart. Op het gebied van media, marketing en Human Resources. En dat is nog steeds onze drijfveer: strategische opties vertalen in voorspelbare HR-effecten.  Het is onze passie met de cijfermatige kant van HR  aan de slag te gaan om inzicht te geven in de doorwerking op lange termijn van beslissingen die organisaties nu moeten nemen. En medewerkers met Reward Communicatie volledig inzicht te geven in hun waardering. Dit doen we met onze innovatieve softwaresuite.

Pointlogic heeft al talloze middelgrote en grote organisaties inzicht gegeven in hun veranderende loonkosten en personele samenstellingen. Bij elkaar betreft dat bijna 25% van de beroepsbevolking! We hebben met onze relaties meegedacht en ze geadviseerd over slimme, concrete maar vooral onderbouwde HR-oplossingen. Want dat zit nu eenmaal in ons dna: doorgaan waar anderen stoppen. Doorpuzzelen en doorrekenen tot we alle opties in kaart hebben gebracht. Tot je als organisatie optimaal inzicht en overzicht hebt.

De casussen waar bedrijven ons en onze oplossingen voor inschakelen, zijn onder andere CAO-onderhandelingen, harmonisaties, flexibele arbeidsvoorwaarden en strategische personeelsplanning. We zijn er bijzonder trots op om voor veel toonaangevende organisaties te mogen werken met en voor onze partners. En net zo trots om voor jouw bedrijf aan de slag te gaan. Neem gerust contact met ons op.

Heb jij de spark.

Pointlogic groeit hard en we zijn altijd op zoek naar sterke aanvullingen op ons team. Onze basis ligt in Rotterdam, maar we zijn in meerdere landen actief.

Zie jij het zitten om in een klein en hecht team mee te werken aan de reward communicatie van de toekomst?

Bekijk dan snel de openstaande vacatures:

Ons team.

ARJEN BAKKER
ARJEN BAKKERAnalytical consultant
BAS OSSEWAARDE
BAS OSSEWAARDEGroup director
DIMITRI VAN OORT
DIMITRI VAN OORTAnalytical consultant
HANS KROESE
HANS KROESEManaging director Nederland
JANNEKE GOLDBERG
JANNEKE GOLDBERGOffice manager
JUDITH VAN DER VALK
JUDITH VAN DER VALKAnalytical consultant
MARIAN VONK
MARIAN VONKAnalytical consultant
MIKE VAN EFFEREN
MIKE VAN EFFERENAnalytical consultant
PETER WIJNHORST
PETER WIJNHORSTLead developer
PHILIP BAREL
PHILIP BARELAnalytical consultant
SANDER VENDELBOSCH
SANDER VENDELBOSCHAnalytical consultant
THIJS VAN LUIJK
THIJS VAN LUIJKAnalytical consultant
YOERI VAN DE NOORT
YOERI VAN DE NOORTSoftware developer