Pointlogic HR

Pointlogic HR is onderdeel van SD Worx, een toonaangevende Europese aanbieder van payroll- en HR-diensten, en via onze kantoren verdeeld over 10 landen, in Europa en Mauritius, bereiken we de hele wereld. Ons doel is om oplossingen voor medewerkers tot leven te brengen zodat alle bedrijven, groot of klein, alles uit humanresources kunnen halen, en zowel het bedrijf als zijn medewerkers ervan kunnen profiteren. Onze oplossingen voor mensen overspannen de volledige employee life cycle, van de uitbetalingen van lonen tot het aantrekken, belonen en ontwikkelen van talent.

Ons multidisciplinaire team zorgt ervoor dat organisaties hun medewerkers de best mogelijke Reward-ervaring kunnen bieden. Wij helpen onze klanten bij het kwantificeren van een Reward beleid, ondersteund met oplossingen voor Reward Communicatie.

Lees meer op www.pointlogichr.nl

De uitdaging

Als HR-consultant vertaal je de wensen van onze klanten naar praktische HR oplossingen.

Het is je primaire taak om samen met én voor onze klanten de inrichting te verzorgen van onze HR-(software) toepassingen. Onze oplossingen dekken de gehele Reward Management Cycle af. Van ontwerp, implementatie tot communicatie en individualiseren van arbeidsvoorwaarden.

Je werkt rechtstreeks met klanten, krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je werkt in teamverband aan diverse projecten, waarbij je betrokken bent in alle fases van het traject.

Je profiel

We zijn op zoek naar een collega met:

  • HBO werk- en denkniveau, met een nadruk op HRM/financiële vraagstukken;
  • Een goede mix van analyse-, IT- en (HR-)datakennis;
  • Een collaboratieve mindset;
  • Enthousiasme om samen te werken met je collega’s en de uitzonderlijke ervaring te leveren aan onze klanten.

En ben je:

  • Analytisch, kritisch en secuur;
  • Resultaat- en klantgericht;
  • Communicatief vaardig;
  • Een teamplayer.

Ons aanbod

De mogelijkheid ondernemingen en individuen helpen om beloning beter te begrijpen. En daarbij uiteraard vooral jezelf te persoonlijk en inhoudelijk ontwikkelen als onderdeel van een hecht team.

We hebben een open en dynamische bedrijfscultuur in een kleine unit, maar wel onderdeel van een top 3 Europese HR software dienstverlener.

SD Worx biedt jou, naast een competitief salaris en voordelenpakket, de zelfstandigheid en flexibiliteit om je werk in handen te nemen. Zo kan je dankzij flexibele werkuren of door van thuis of andere kantoren te werken, je eigen werk organiseren.
Leren en innoveren is zoals ademen voor ons. We zijn zo altijd geïnspireerd om net dat beetje meer te doen. Via onze vele opleidingen en projecten leer je van experts of uit de praktijk. Vanaf de start word je in je team begeleid, waardoor je kunt profiteren van onze kennis, talenten en verschillen.

Wij werken als één en groeien samen over landen heen, van beter tot best.

Heb je vragen of wil je meer details weten? Wij komen graag met jou in contact en vertellen je graag meer! Gebruik de button op deze pagina om in contact met ons te komen.