Pointlogic helpt organisaties om grip te krijgen op de kosten van Reward en medewerkers helpen om goed inzicht te hebben in hun waarde. Na een marktleiderspositie in Nederland, komt onze oplossing nu ook beschikbaar voor de Belgische markt.

In zeer intensieve verkenningen bleek al snel dat HR in België wellicht nog meer dan in Nederland profijt heeft van de Reward oplossingen van Pointlogic. Inmiddels mogen wij ook al voor een aantal toonaangevende organisaties in België waarde voor hen toevoegen.

Sinds 1 maart is Pointlogic België dus een heugelijk feit. En dit feit wordt alleen nog maar heugelijker doordat wij Eugenie Nijhuis bereid hebben gevonden om Pointlogic België te gaan leiden. Zij zal als Managing Director de innovatieve HR Reward oplossingen van Pointlogic ook voor de Belgische markt ter beschikking gaan stellen. En zelf en met haar team in wording het Nederlands succes op zijn minst gaan evenaren.

Connecting Reward, nu ook beschikbaar in België: www.pointlogichr.be