Waarom we Microsoft Silver partner zijn

Waarom we Microsoft Silver partner zijn

Begin dit jaar is het ons gelukt! We zijn Silver parnter van Microsoft geworden! Wellicht weet u dat wij voorheen ook Microsoft Parnter waren en heeft u daar zelfs aan meegewerkt! Toen wij begin 2016 formeel gescheiden zijn van Pointlogic Media, moesten beide organisaties een eigen Microsoft Partnership aangaan. Vanaf dat moment waren wij nog wel Microsoft Partner, maar hadden bij geen Certifier Partner status meer. Eind 2017 hebben wij die status opnieuw behaald!

Wat moet je daarvoor doen?

Om deze status te kunnen behalen moet je verschillende dingen doen. Ten eerste (en het belangrijkste) is dat je aantoonbaar tevreden klanten hebt. Enkele van u hebben zich hiervoor als referentie beschikbaar gesteld, waarvoor dank! Daarnaast vereist het dat je aantoont dat je bepaalde vaardigheden hebt. Bij ons betekend dat onder andere dat al onze ontwikkelaars Microsoft gecertificeerde ontwikkelaars zijn, daarvoor hebben ze vaardigheidsexamens moeten afleggen.

Wat levert dat op?

Door het worden van Microsoft Partner is het voor ons nu eenvoudiger om toegang tot bepaalde hulpmiddelen te krijgen. Een van deze dingen is bijvoorbeeld standaard support ondersteuning bij Microsoft. Als beloning voor deze prestatie krijgen onze ontwikkelaars daarnaast ook toegang tot de meeste uitgebreide versie van de ontwikkel tooling, voor nog betere inzichten. Maar nog veel belangrijker, het is voor ons een kans om aan te tonen dat wij het bouwen van software serieus nemen! Door het worden van Microsoft Certified Partner hebben wij dat voor u en voor ons kunnen toetsen.

2019-01-16T10:52:47+00:00