Op 6 maart hebben Unbox en Pointlogic HR een samenwerkingsovereenkomst getekend. Door deze overeenkomst kan Unbox haar huidige en toekomstige cliënten nog beter ondersteunen in de optimalisering van hun arbeidsvoorwaarden en het inzichtelijk maken van de consequenties van beleidsmatige keuzes.

Meer voor klanten

De loonkosten scenario oplossing van Pointlogic HR is door Unbox en Pointlogic HR in gezamenlijkheid ingericht voor de specifieke vereisten van Unbox, hierdoor kan Unbox voor haar huidige en toekomstige relaties makkelijk gedetailleerd inzicht verschaffen in de toekomstige loonkost als gevolg van voorgenomen moderniseringen. Deze modernisering van arbeidsvoorwaarden is zeer actueel in België en veel organisaties zijn hier al mee doende, dan wel zullen hier op korte termijn mee aan de slag moeten

Johan Defevere :

“ Het portofolio van Pointlogic HR is een welkome aanvulling op onze bestaande dienstverlening en gaat ons helpen om vroeg in het proces onze klanten de consequenties van beleidsmatige keuzes te laten overzien.”

Bas Ossewaarde :

“ De samenwerking met Unbox is een nadere bevestiging dat onze dienstverlening en producten ook prima aanslaan in België. Na een gevestigde marktleider positie in Nederland lijkt ook niets een identieke positie in België in de weg te staan.”