Datagedreven softwareoplossing om tot slimme inzichten in het beloningsbeleid te komen, nu standaard in een geavanceerde cloud omgeving. Deze week hebben Pointlogic en Proxsys hun samenwerking geïntensiveerd.

De hele Pointlogic HR f3 suite wordt nu standaard in de Cloud omgevingen van Proxsys aan de eindklant aangeboden. De f3 suite stelt organisaties in staat om beloningsbeleid te analyseren, herontwerpen en bovenal alles rond beloning effectief te communiceren met de medewerker.

Verhogen

De samenwerking borgt voor nieuwe en bestaande klanten van Pointlogic HR een onbezorgde toegang tot de instrumenten van de f3 suite. Als onderdeel van de samenwerking gaat ook Proxsys voor zijn eigen personeel gebruik maken van de f3 suite om als onderdeel van hun employer branding programma ook de employer experience te verhogen middels effectieve communicatie van het Proxsys arbeidsvoorwaarden pakket. Op het kantoor van Proxsys zetten Bas Ossewaarde (Pointlogic HR) en Olaf van Oord en Robin Verschoor (Proxsys) hun handtekening onder de nieuwe overeenkomst.

Klant centraal

Bas Ossewaarde:

“ Met quadrupel gedupliceerde datacenters, deskundige medewerkers en ISO27001 certificering van Proxsys heeft Pointlogic HR de partner waarop ze kunnen vertrouwen en met een gerust hart hun software kunnen hosten. Met een betrouwbare partner en een simpel prijsmodel bieden Pointlogc HR en Proxsys oplossingen waar de HR markt om vraagt. Geen ingewikkelde modellen, maar gewoon betalen naar gebruik.”

Olaf van Oord:

“ Deze samenwerking brengt beiden verder en geeft ook ons beider klanten nieuwe mogelijkheden. Geen ingewikkelde berekeningen of Excel documenten welke veel tijd en energie vragen. Maar een fancy portal, volledig in huisstijl en met de informatie waar we onszelf en onze medewerkers écht mee kunnen helpen. Na implementatie bij Proxsys zullen we f3 ook aan onze dienstverlening richting onze klanten toevoegen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen die waarde aan onze diensten toevoegen en met deze oplossing kunnen we onze klanten echt verder helpen”

Tot slot

Wilt u meer weten wat Pointlogic HR of Proxsys voor u kan betekenen?

bas.ossewaarde@pointlogichr.nl of www.pointlogichr.nl

rverschoor@proxsys.nl of www.proxsys.nl