Medewerkers inzicht geven in de waarde van hun beloningspakket. Daar hebben Unbox en Pointlogic HR, beide marktleiders in Reward solutions, vandaag een nadere samenwerkingsovereenkomst voor getekend. Door deze overeenkomst kan Unbox haar huidige en toekomstige cliënten nog beter ondersteunen bij het inzichtelijk maken van de waarde van hun beloningspakket.

De Employee Benefits oplossing van Pointlogic HR wordt integraal opgenomen in het Unbox aanbod waardoor medewerkers van de Unbox relaties continue een grafisch en gedetailleerd inzicht hebben in de waarde van hun beloningspakket.

Dit past uitstekende in de vernieuwende en innovatieve koplopers positie die Unbox al heeft op het gebied van modernisering van arbeidsvoorwaarden in België. Zeer veel organisaties zijn hier al mee doende, dan wel zullen hier op heel korte termijn mee aan de slag moeten. Innovatief en communicatief Reward management is de toekomst.

Johan Defevere: “Het portofolio van Pointlogic HR is een welkome aanvulling op onze bestaande dienstverlening en gaat onze klanten helpen hun medewerkers nog beter inzicht te geven in de waarde van hun beloning.”

Bas Ossewaarde: “De verdergaande samenwerking met Unbox is een herbevestiging dat onze dienstverlening en producten ook prima aanslaan in België. Na een gevestigde marktleider positie in Nederland zijn we goed op weg naar evenaring daarvan in België.”

Pointlogic HR helpt organisaties de optimale balans te vinden tussen werkgevers kosten en werknemers opbrengsten. Middels data-gedreven softwareoplossingen worden deze werelden bij elkaar gebracht. beloning en waarde verbinden is onze passie. (www.pointlogichr.nl)

Unbox is een dienstverlener die organisaties helpt te transformeren in de manier waarop wij kijken naar werk, de organisatie van werk, de beloning van werk en de manier waarop mensen zich ontwikkelen in hun werk.  (www.unbox.work)